Want your
own Fotopage?








 
sperma's FotoPage
sperma,sperm,air,mani,mazi
By: sperma ku

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Friday, 6-Apr-2007 09:40 Email | Share | | Bookmark

nak tengok ain_zaha punya boleh?
sure cantik lawa bertrim rapi aje kan. sure smart dan elok je mekar wangi..tul tak.



Monday, 18-Dec-2006 03:04 Email | Share | | Bookmark

mengikut DBI- terdpt dua jenis sperma - sperma X dan sperma Y. sperma X-boy(suka keadaan nerasid), dan seprma Y-girl(suka keadaan beralkali). so, nak dptkan anak lelaki-kena pancut kat sekitaran pangkal dan banyak kali, dan jangan biarkan isteri orgasm.orgasm hasilkan banyak alkali. utnuk dapatkan anak girl, pancutkan dalam dalam, dekat dengan pintu rahim(area beralkali) dan buatkan supaya isteri orgasm berkali kali.


Monday, 18-Dec-2006 02:27 Email | Share | | Bookmark

banyak info menarik ttg seks di laman web http://bilikini.blogspot.com/
sperma dalam keadaan liquid dapat bertahan lama, sehingga beberapa hari. sperma dalam keadaan kering, seperti terlekat pada fabrik, mungkin mempunyai jangka hayat pendek-tetapi masih terdapat kemungkinan sekiranya keadaan sekitaran lembap dan memungkinkan kehidupan diteruskan bagi sperma. sperma yang kurang sihat, mempunyai jangka hayat pendek, dan mungkin susah disenyawakan.


Wednesday, 13-Dec-2006 08:27 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 4 photos...
sperma/
tanda kuning yang melekat kuat pada fabrik.


Tuesday, 12-Dec-2006 02:29 Email | Share | | Bookmark

berbentuk hablur.
 
 
View all 4 photos...
kesan sperma untuk semua/
bekas/stain sperma berwarna kekuningan, mengeras melekat kuat pada fabrik.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net